×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Mahdollisuus yrityksille

Monta tapaa auttaa

Yhteistyö HelsinkiMission kanssa avaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen auttamalla yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä, nuoria tai erityisryhmiä. Yrityksenne voi tukea työtämme rahalahjoituksella tai tuoteyhteistyöllä. Voitte osallistua yksinäisyyden vastaiseen taisteluun myös antamalla käyttöömme osaamistanne. Vapaaehtoistoiminta puolestaan on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.

Yritys

Rahalahjoitus Ammatti- ja vapaaehtois-toimintamme ylläpitämiseksi tarvitaan jatkuvaa rahoitusta. Yritysten ja yksityishenkilöiden antama tuki työllemme on ensiarvoisen tärkeää.
Lue lisää ›
Työpanos Asiantuntijakumppanina lahjoitatte työtänne tai osaamistanne. Apu voidaan kohdentaa johonkin yksikköön tai projektiin.
Lue lisää ›
Tuoteyhteistyö Tuote- ja kampanjayhteistyöllä yritys voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden tukea HelsinkiMission auttamistyötä ostamalla yrityksen tuotteita.
Lue lisää ›
Vapaaehtoistyö Vapaaehtoistyöllä yrityksen henkilökunta voi tarjota seuraansa yksinäiselle päiväksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi.
Lue lisää ›

Apu toivomaasi osoitteeseen

Lapsiperheille › HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.
Nuorille › HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.
Senioreille › Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.
Resonaari › Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lisätietoja

Kaisa Riski
Avainasiakaspäällikkö, yritysvarainhankinta
044 735 2675