×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Sinustako vapaaehtoinen?

Jos haluaisit mukaan vapaaehtoistoimintaan, mutta et oikein tiedä, mikä vaihtoehdoistamme sopisi sinulle parhaiten, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Vapaaehtoistoimintaa kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Vapaaehtoisena voit antaa läsnäoloasi jollekulle sitä kipeästi kaipaavalle lähimmäiselle. Voit toimia hänen tukenaan, ystävänään ja arjen apunaan. Se mitä annat on korvaamatonta, mutta samalla saat myös itsellesi jotain arvokasta. Uudenlaista merkitystä elämääsi. Hyvän mielen ja lämpimän tunteen sydämeesi.

Vapaaehtoisena et tarvitse mitään erityistaitoja, mutta oman elämäsi tulee olla tasapainossa. Toivomme myös, että voit sitoutua toimintaan vähintään vuoden ajaksi.

Pidämme huolta sinusta

Vapaaehtoiset ovat toimintamme voimavara. Vapaaehtoisena olet meille erityisen tärkeä ja tuemme työtäsi kaikin tavoin. Saat yksilöllisen, laadukkaan koulutuksen tehtävääsi ja yhteyshenkilöksi ammattilaisen, johon voit aina ottaa yhteyttä pulmatilanteissa.

Koulutuksen jälkeen autamme sinua löytämään itsellesi sopivia vapaaehtoistoiminnan tehtäviä. Voit valita säännöllisen tai keikkamuotoisen tavan olla mukana.

Pyrimme myös jatkuvasti huolehtimaan jaksamisestasi mm. työnohjauksella. HelsinkiMission ammattilaiset ja vapaaehtoiset muodostavat tiiviin ja lämminhenkisen arvoyhteisön, joka arvostaa sinua omana itsenäsi.

Lisätietoja:

Jaana Leinonen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Aamukorva
050 323 7651