×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Kouluttaudu ryhmänohjaajaksi

Kouluttautumalla Senioripysäkki-ohjaajaksi saat uusia välineitä auttamistyöhösi. Samalla kartutat henkistä pääomaasi ja osaamistasi.

Senioripysäkki-ohjaajakoulutukseen voivat hakea sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon tai muun soveltuvan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Jos olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja haluat uudenlaisen työtavan osaksi toimenkuvaasi, ohjaajakoulutus voi olla juuri sinua varten.

Senioripysäkki-ohjaajakoulutus antaa sinulle uusia työkaluja ja näkökulmia työhösi – ja samalla koko elämääsi. Ohjaajakoulutus kestää 1,5 vuotta ja voit osallistua siihen joustavasti työsi ohella. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet käynnistää ja ohjata Senioripysäkki-ryhmiä omalla paikkakunnallasi.

Senioripysäkki-ohjaajana pystyt auttamaan tehokkaasti yksinäisyydestä ja masennuksesta kärsiviä senioreja.  Senioripysäkki-ryhmämalli vähentää tutkimusten mukaan tehokkaasti senioreiden yksinäisyyttä, masennusta ja ahdistusta.

Tällä hetkellä Senioripysäkki-ohjaajien koulutukset ovat meneillään Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Kuopiossa. Aloitamme uusia koulutuksia tarpeen mukaan, jos koulutuksesta kiinnostuneita on vähintään 10 henkilöä.

Yhteystiedot:

Senioripysäkki
Albertinkatu 33
00180 Helsinki

Sari Eskelin
Senioripysäkin ohjaaja, kouluttaja
045 875 7872