×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Ammattiapua ja keskusteluryhmiä

HelsinkiMission ammatillinen seniorityö tarjoaa 60 vuotta täyttäneille erilaisia ohjattuja ryhmiä ja yksilöllisiä keskustelutapaamisia. Ryhmien ja yksilötapaamisten tavoitteena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen.

Palvelut ovat osallistujille maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Kuhunkin ryhmään otetaan 6−8 henkilöä ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmät kokoontuvat HelsinkiMission tiloissa Kampissa osoitteessa Albertinkatu 33.

Parisuhderyhmät                                                                                     

Naisille ja miehille, yksineläjille ja pariskunnille, jotka toivovat parisuhdetyön näkökulmasta tukea ja voimaantumista yksilönä tai pariskuntana. Tavoitteena on vahvistaa seniori-ikäisten yksineläjien ja pariskuntien mahdollisuuksia elää hyvää ja täyttä elämää. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa.

Kulttuuria ja keskustelua -ryhmät                                                                     

Seniori-ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan elämyksiä ja hyvinvointia kulttuurista sekä halutessaan löytämään yhteisön, jonka kanssa jatkaa kulttuuririentoja. Ryhmässä tehdään erilaisia kulttuuriin liittyviä tehtäviä, joiden tiimoilta jaetaan ajatuksia ja kokemuksia niin kulttuurista kuin oman elämän tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Ryhmä kokoontuu 4−5 kertaa.

Voimaannuttavat ryhmät

Voimaannuttavat ryhmät on suunnattu seniori-ikäisille, jotka haluavat ottaa askelia kohti parempaa elämää ja hyvinvointia. Ammatillisesti ohjattu, voimavaroja vahvistava ryhmä tukee tätä tavoitetta. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa.

Yksilölliset tapaamiset                                                                                                     

HelsinkiMissio tarjoaa seniori-ikäisille naisille ja miehille sekä pariskunnille terapeuttisia elementtejä sisältäviä keskustelutapaamisia (1−5 kertaa).  Yksilökäynneillä on mahdollisuus saada lyhytkestoista ammatillista tukea omien voimavarojen kartoittamiseen ja ratkaisujen etsimiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteys, niin jutellaan lisää! Ryhmät käynnistyvät täyttymisjärjestyksessä.

Sari Judén 045 8704 678, sari.juden@helsinkimissio.fi

Elisa Alakahri 045 3410 596, elisa.alakahri@helsinkimissio.fi

Soittopyynnön voi jättää myös tekstiviestillä.