×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Vauvan tai taaperon vanhempi

Toivoisitko juttuseuraa lastenhoidon ja arjen pyörittämisen keskelle? Puuttuuko läheltäsi isovanhempien tuki arjen haasteissa? Haluaisitko jakaa ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien äitien ja isien kanssa?

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään ja keräämään voimia! Tarjolla on sekä lapsiperheiden että että seniorien seuraa kahvikupposen äärellä ja lapsille oma viihtyisä leikkinurkkaus.

Albertin olohuoneen ideana on, että sukupolvet kohtaavat, tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan elämänmenosta.

Albertin olohuone on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-14 sekä perjantaisin 9.30-12.30. Tervetuloa viihtymään!

Järjestämme Albertin olohuoneessa myös ohjattua ryhmätoimintaa ja tapahtumia vauvaperheille sekä taaperoikäisille. Katso tarkemmat tiedot viikottaisista ohjatuista ryhmistä ja muusta toiminnasta tapahtumakalenterista.

Perjantaisin jumppasalissamme on kaikille avoin Touhutunti klo 10.30–11.30. Tällöin on mahdollisuus omatoimiseen touhuamiseen lapsen kanssa. Tule mukaan! Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Albertin olohuone
Albertinkatu 33 (Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa)

Lisätiedot:

Päivi Kiuru
Projektipäällikkö, Albertin olohuone -hanke
044 750 0143
Marja Lind
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Albertin olohuone -hanke
044 714 3779

Marja paikalla tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.