×
By using this site you agree to the use of cookies for analytics. Read more ›
Accept

Tietoa kuukausi- ja vuosilahjoittajalle

 

 

1. Miten liityn kuukausilahjoittajaksi

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi e-laskusopimuksella lahjoitussivuillamme.

Voit myös tilata toimeksiantosopimuksen toimistoltamme (puh. 09 2528 2711 tai lahjoitus@helsinkimissio.fi). Sopimus tulee allekirjoittaa ja toimittaa meille postitse takaisin.

Maksutapoina on e-lasku tai suoramaksu. Ryhtyessäsi lahjoittajaksi e-laskusopimuksella, saat HelsinkiMissiolta e-laskun verkkopankkiisi kerran kuukaudessa. Muuta maksu automaattiseksi ensimmäisen laskun saapuessa, jolloin maksu veloittuu vaivattomasti kerran kuussa. Suoramaksuasiakkaana tukisummasi veloittuu tililtäsi automaattisesti kuukausittain, aivan kuten entinen suoraveloitus.

2.Miten liityn vuosilahjoittajaksi

Vuosilahjoittajaksi (minimisumma 50 euroa) voit liittyä tilaamalla toimeksiantosopimuksen, jolloin valittavana on joko e-lasku tai suoramaksu. Vaihtoehtoisesti voit maksaa vuositukesi paperilaskulla, jonka toimitamme sinulle kerran vuodessa kotiisi. Toimeksiantosopimuksen tai laskun voit tilata meiltä osoitteesta lahjoitus@helsinkimissio.fi

3. Miten teen muutoksia lahjoitukseeni

Voit päivittää osoitetietosi sekä muuttaa kuukausilahjoituksesi tukisummaa, kohdetta tai eräpäivää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi.  Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimi- ja osoitetietosi. Minimisumma kuukausituelle on 7 euroa ja vuosituelle 50 euroa. Ylärajaa kuukausi- tai vuosituelle ei ole.

Kun haluat lopettaa lahjoituksesi, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi. Huomaathan, että tiedon tulee saapua meille noin neljä viikkoa ennen veloituspäivääsi. Ilmoita samalla omaan pankkiisi e-laskun/suoramaksun voimassaolon päättymisestä.

Lahjoitus on myös mahdollista laittaa tauolle (maksimissaan 6 kuukaudeksi) ilmoittamalla asiasta osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi

4. Miten toimin kun pankkitilini vaihtuu

Mikäli sinulla on e-laskusopimus HelsinkiMissiolle, voit pankkitilisi vaihtuessa itse tehdä uuden pankkisi verkkopankissa e-laskusopimuksen.  Tilaa meiltä e-laskusopimuksen tekemistä varten asiakas- ja henkilökohtainen viitenumerosi osoitteesta: lahjoitus@helsinkimissio.fi

Suoramaksuasiakkaana voit hoitaa pankinvaihdoksen tilaamalla meiltä uuden toimeksiantolomakkeen. Kirjaa lomakkeeseen uudet tilitietosi ja postita se meille takaisin.